Δελτίο Τύπου 1ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου “Ψηφιακά εργαλεία, Βερολίνο”

Τρεις εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου συμμετείχαν στην επιμόρφωση που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Europass Teachers Academy από τις 5 έως τις 10 Αυγούστου.

δελτίο τύπου

21FBCBCA 6E83 442C 9FA0 20CB7222EF92

Στο πλαίσιο των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες από επτά διαφορετικές χώρες παρουσίασαν τις πόλεις και τα σχολεία τους παρουσίαση σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της μαθημάτων γνώρισαν ψηφιακά μέσα που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και ασκήθηκαν στη δημιουργία έργων. Οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου σχεδίασαν πρότζεκτ με θέμα: προβολή και διάχυση των προγραμμάτων Erasmus+ στην εκπαιδευτική κοινότητα. Προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους χρησιμοποίησαν ψηφιακά μέσα για την οργάνωση, τη συγκέντρωση πληροφοριών, την οργάνωση εκδηλώσεων, τη δημιουργία ψηφιακής εικόνας και βίντεο.

εικόνα με τεχνητή νοημοσύνη 1

Επίσης, οι εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων, τις ιδέες τους και να ανταλλάξουν πολύτιμες εμπειρίες. συνέντευξη από εκπαιδευτικό συνέντευξη επιμορφώτρια

1613EA03 C4B4 4803 8D92 8DA9E4589ECAόλοι

Τέλος, η περιήγηση στο Βερολίνο με το αδιαμφισβήτητο πολιτιστικό, ιστορικό και πολιτικό φορτίο προσέφερε στις συμμετέχουσες εικόνες, εμπειρίες και ιδέες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της σύγχρονης εποχής!

ιστοσελίδα σχολείου