ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ – Τεχνολογίες Πετρελαιοκινητήρων-Συστήματα Αντιρρύπανσης

Παρακαλούμε πολύ να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί Μηχανολόγοι και Οχημάτων όλων των κλάδων των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ , ΣΕΚ , ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ και ΛΥΚΕΙΩΝ της Αττικής που υπηρετούν στο σχολείο σας για την διεξαγωγή επιμορφωτικής ημερίδας με Θέμα: “ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ - Τεχνολογίες Πετρελαιοκινητήρων-Συστήματα Αντιρρύπανσης’’ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14-3-2013 στο Αμφιθέατρο του 3oυ Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας (Μίλτος Κουντουράς) κατά τις ώρες 11.30-16.30 .

Παρακαλούνται οι Εκπαιδευτικοί για την συμμετοχή τους. Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι εκπαιδευτικοί άλλων κλάδων ενδιαφέρονται Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του συνημμένου εντύπου (μέχρι 13-3-2013). Την ημερίδα μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι εκτός Αττικής συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα διαδικτυακά απευθείας και μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://iptv.sch.gr/live.

Εναλλακτικές εφαρμογές για την παρακολούθηση: - H Παρακολούθηση μπορεί να γίνει και μέσω της εφαρμογής VLC με την εισαγωγή της ακόλουθης διεύθυνσης: mms://vod.sch.gr/2013-03-14-petrol στο vlc επιλέγοντας από το μενού το Open Network.

Σας αποστέλλουμε επίσης το πρόγραμμα, το έντυπο, την αφίσα της ημερίδας καθώς και τον χάρτη της περιοχής. (Υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης δωρεάν) Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων να διαμορφώσουν το πρόγραμμα λειτουργίας των σχολείων τους, ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να παρευρεθούν στην ημερίδα.